Provimet me zgjedhje

Provimet e Fizikes , Kimise , Biologjise , Ekonomise , Historise , Qytetarise etj nder vite

LIBER ME USHTRIME TE ZGJIDHURA PER MATEMATIKEN dhe FIZIKEN- SHKARKO


2006

20102015
2016
2017


2017 provimet e matures gjuhe e huaj me detyrim 2018

Provimet e lëndëve me zgjedhje, skema dhe zgjidhje, MSH 2018
- Biologji bërthamë, varianti A, skema dhe zgjidhja. 
- Biologji e thelluar, varianti A, skema dhe zgjidhja. 
- Fizikë bërthamë, zgjidhje. 
- Fizikë e thelluar, zgjidhje. 
- Kimi bërthamë, varianti A, zgjidhje. 
- Kimi e thelluar, varianti A, zgjidhje. 
- Matematikë e thelluar, varianti A, zgjidhje. 
- Ekonomi bërthamë, varianti A, skema e vlerësimit. 
- Ekonomi e thelluar, skema e vlerësimit. 
- Filozofi, skema e vlerësimit. 
- Gjuha frënge, skema e vlerësimit. 
- Gjuha gjermane, skema e vlerësimit. 
- Gjuha greke, skema e vlerësimit. 
- Gjuha angleze, varianti A, skema e vlerësimit. 
- Gjuha italiane, skema e vlerësimit. 
- Psikologji, skema e vlerësimit. 
- Qytetari, skema e vlerësimit. 
- Sociologji, skema e vlerësimit. 
- Gjuha spanjolle, skema e vlerësimit. 
- Gjuha turke, skema e vlerësimit. 
- Gjeografi bërthamë, varianti A, skema e vlerësimit. 
- Gjeografi e thelluar, skema e vlerësimit. 
- Histori bërthamë, varianti A, skema e vlerësimit. 
- Histori e thelluar, skema e vlerësimit. 
- Letërsi e thelluar, skema e vlerësimit. 
- Teknologji bërthamë, zgjidhje. 
- Teknologji e thelluar, zgjidhje. 

Skema e vlerësimit, provimi i detyruar, D3

11 comments:

 1. ju lutem a mund te me ndihmoni ku mund ti gjej tezat e pazgjidhura te provimit te ekonomise (2015 dhe 2016)

  ReplyDelete
 2. ekzistojne te gjitha tezat e viteve te tjera pervec 2015 dhe 2016.A jane te hedhura nga MASH keto teza te pazgjidhura ?

  ReplyDelete
 3. kush ka mundesi ju lutem te me ndihmoje sa me shpejt

  ReplyDelete
 4. Pershendetje me falni ku mund te gjej tezen e pazgjidhur te anglishtes me zgjedhje 2015

  ReplyDelete
 5. Doja te thoja qe faqja ka shume mangesi me gjuhet e huaja, anglishtja me detyrim ka teza pa fund, po ne qe kemi gjuhe si frengjishtja etj? Mjaft hodhet skema vleresimi se s'na hyjne ne pune fare.

  ReplyDelete
 6. ferngjishten ju lutem se spo na hapet fr B2 prvec 2014 asnje s'hapet

  ReplyDelete
 7. Provimi i historise 2017 ..ju lutem ma dergoni

  ReplyDelete
 8. Provimi i historise 2017 ..ju lutem ma dergoni

  ReplyDelete
 9. Ju lutem mund te me ndihmoni ku mund ti gjej pytjet e pa zgjidhura te provimit te ekonomise(2017-2018)

  ReplyDelete
 10. sa e veshtire esht jeta !

  ReplyDelete

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts