Shpjegimi i raundeve per rregjistrimin ne universitet 2019-2020Procesi i rregjistrimit. Deri ne daten 29.08.2019 do publikohen listat fituese nga universitetet. Maturantet do kene mundesi te shikojne se cilat dege do kene fituar ne publikimin e listave te para. Na ndiqni ne instagram @studentet pasi aty do i publikojme ne fillim listat. Ne datat 2 shtator deri ne 15 shtator 2019 te gjithe aplikantet te cilet kane kryer procesin e aplikimit ne raundin e pare dhe jane shpallur FITUES, mund te kryejne procesin e rregjistrmit me dokumentacionin ne sekretarite mesimore.

Kjo periudhe eshte e ndare ne 7 FAZA 48 oreshe. Secili aplikant ndjek ecurine e procesit te shpalljes fitues te tij ne njerin apo DISA programe studimi .

Kur ai eshte shpallur fitues , duhet te paraqitet pran Universitetit ku deshiron te rregjistrohet brenda AFATIT 48 oresh. Nese aplikanti nuk rregjistrohet brenda afatit 48 oresh ai e HUMBET te drejten e rregjistrimit ne ato programe studimi ku ishte shpallur fitues. (Ne ditet ne vijiim do publikojme edhe nje udhezues teknik ne faqen e instagram @studentet) Pas 48 oresh ne linkun qe do postojme te faqja do dalin perseri fitues te tjere dhe keshtu me rradh per 7 faza. Te gjithe procesin do e ndiqni online dhe duhet te tregoheni te kujdesshem.

Por a mund te ruaj nje dege nese dua te fitoj nje me te mire brenda raundit te pare? JO NUK MUNDESH. Brenda raundit nuk mund te crregjistrohesh. Nese rregjistrohesh VETEM ME DATE 16 shtator 2019 ke mundesi per tu crregjistruar. Ky crregjistrim te jep mundesine per te plotesuar aplikimin per raundin e dyte. Ne datat 19shtator - 21 shtator maturantet qe nuk jane te rregjistruar ende ne universitet kane mundesi te plotesojne aplikmin me 10 dege per raundin e dyte. Qe ka 5 faza 48 oreshe. Edhe te ky raund nuk ke mundesi te crregjistrohesh brenda raundit nese rregjistrohesh ne universitet por vetem me date 10 tetor.  Kete vit ka edhe nje shanc tjeter. Raundi i trete!. Aplikimi me date 12 tetor - 14 tetor dhe 3 faza 48oreshe me date 21-26 tetor. Pra perseri ka rrezik. Nese fiton nje dege dhe do nje me te mire :) Ketu mund te aplikosh per dege me te mire ose per te fituar serisht degen qe kishe me pare. POOR KUJDES!! Kuotat mund te jene plotesuar dhe nuk ka me vend per ty.. Pra perseri ka rrezik. Nese fiton nje dege dhe do nje me te mire :) Na ndiqni edhe ne instagram @studente pasi aty do publikojme shpesh keshilla dhe informacione per raundet. Ju lutemi shperndajeni te miqte tuaj maturante qe te informohen te gjithe.

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts