Mos u Merzit! Ja pse mundesh te mos fitosh asnje dege ne fazen e pare!


Pse nuk mund të fitoj asnjë degë në listat e para?

Shumë maturantë edhe pse me mesatare 8-9 mund të mos FITOJNË ASNJË DEGË në fazën e parë sepse maturantët që kanë mesatare +9 dhe që kanë hedhur në formular 10 degë, mund ti kenë fituar të 10 degët. Pra , zejnë 10 vende. Por pasi rregjistrohen te 1 degë , ato lirojnë 9 vendet e tjera dhe në fazat e tjera zbret shumë vija e kuqe. :)

Mos u merakosni nëse nuk fitoni në fillim apo që mund të jeni shumë poshtë vijës. Me kalimin e fazës vija do të lëviz shumëëë. :)

Suksese dhe informoni miqtë dhe familjarët, qe mos te merziten sebashku me ju ;)

Nderkohe na ndiqni ne instagram te @studentet pasi aty do publikojme listat dhe informacionet me te fundit per ju.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts