Kriteret e pranimit te universiteteve 2018-2019Ka filluar publikimi pak nga pak i te gjithave kritereve te pranimit te universiteteve. Pasi i publikuan Universiteti i Mjekesise dhe i Tiranes tani i kane publikuar edhe disa universitete te tjera. Kriteret jane shume te rendesishme pasi ato vendosin menyren se si do llogariten piket per te hyre ne nje dege te caktuar. SHIKO KRITERET - KLIKO KETU 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts