Urdheri i pare i Matures Shteterore 2018Maturante sot me date 9.1.2018 ka dal dhe urdheri i pare i matures shteterore 2018. Ne kete urdher do te gjeni te gjithe rregulloren dhe se si do administrohet provimet e matures dhe matura shteterore. Shume pyetje do ti gjeni ne kete udhezim.

Udhezimi - kliko ketu
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts