Studimi/ Muzika zhvillon trurin e fëmijëveMuzika mund të ndikojë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjave. Në këtë rezultat kanë mbërritur studiuesit e Universitetit kanadez në Ontario.

Fëmijët që kanë marrë pjesë në programin interaktiv të kurseve të muzikës kanë treguar përparim në aftësitë e komunikimit, siç është bërja me dorë apo të treguarit me dorë ndaj objektit të largët.

Fëmijët po ashtu kanë qeshur më shumë dhe kanë qenë shumë më të qetë dhe nuk kanë reaguar vrullshëm kur janë gjetur në një situatë të panjohur ose të padëshiruar.

Disa fëmijë kanë zhvilluar më herët ndjeshmërinë ndaj muzikës dhe janë mësuar ta njohin atë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts