Shqiptarët, shembull suksesi në New YorkShqiptarët e Kosovës po marrin çdo dite vleresime.
Kështu, për të dytën here me radhë restorantet e Alban Benjamin Prelvukajt janë shpallur më të mirët e Nju-Jorkut .
Pronari Alban Benjamin Prelvukaj nuk e fsheh kënaqësinë për këtë fakt.
Ai thotë se 80% e stafit që punojnë në restorantin e tij janë shqiptarë.
Benjamin Steak House, i vendosur në hotelin Dylan, në pjesën lindore të rrugës 41 ka fituar 27 prej 30 pikëve të mundshme për kualitetin e ushqimit, ndërsa Sea Fire Grill, restorant i mishii dhe peshkut që gjendet në pjesën lindore të Nju-Jorkut.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts