Programet Orientuese per maturantet 2018 (te plota)Programet mesimore 2018. Cfare duhet te mesojne maturantet? Programet ne fillim u publikuan nga  faqja jone kohe me pepara dhe shume persona dyshuan te materialet qe publikuam sepse aty mungonin disa lende. Por tani Ministria i ka publikuar ZYRTARISHT. Me poshte do te gjeni linkun Maturantet duhet te mesojne ate cfare eshte ne program dhe jo dicka me shume. Nese i hapni ne celular sigurohuni qe me pare keni shkarkuar programin rar. Nese pergatiteni sipas programit ju do merrni rezultatin qe doni. Nje keshille nga ana jone eshte qe kur te filloni te mesoni per maturen kalojeni programin faqe me faqe me librin. Nese deshironi kurse per letersine , ne ju u ofrojme kurse me cmime shume te arsyeshme , mjafton te na kontaktoni per me shume detaje. Programet i keni me poshte. Mjafton te klikoni lenden qe tju hapet.

PROGRAMET ORIENTUESE 2018 (te plota) 

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts