Njihuni me shkencëtarin shqiptar..Ai quhet Edor Kabashi, është nga Durrësi dhe është shkencetari më i ri në botë.

“Ai ka marrë çmimin ENCALS Young Investigators Aëard si dhe çmimin ENCALS për hulumtuesit e rinj 2015.

38 vjeçari nga Durrësi u nderua si shkencëtari më i mirë për vitin 2015 në fushën e gjenetikës, çmim i cili iu dha në Dublin nga Amar Al Chahalbi, neurologu më i mirë në botë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts