Njerëzit që flasin pisët kanë fjalor të pasurTë gjithë ata që përdorin fjalë të pista gjatë bisedës, kanë fjalor më të gjerë dhe më të pasur, në krahasim me të tjerët, që janë më të kujdesshëm teksa flasin. Njw studim i fundit tregon se, ata qw flasin piswt nuk janë dembel apo të paedukuar, pwrkundrazi janë të artikuluar në fusha tjera. Njerëzit që shajnë dinë gjithashtu të thonë më shumë fjalë dhe të ilustrojnë më mirë tregimin e tyre.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts