Menuja e fundit e Titanikut shitet në ankand, ja vlera e sajNjë menu e cila është servirur gjatë darkës së fundit në anijen e famshme, Titanik është shitur 88.000 mijë dollarë në një ankand në New York.

Siç raporton Irish Central, menuja vjen nga  një veturë e klasit të anijes dhe i përket datës 14 prill 1912 , vetëm disa orë  se anija të goditej nga një ajsberg.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts