Me këta tipa meshkujsh nuk ja vlen të merreshKa disa lloj meshkujsh me të cilët nuk ia vlen që të harxhoni kohën tuaj, pasi mund të humbisni disa shanse më të mira.

Djali që iu shkruan çdo ditë, më pas zhduket për 10 ditë për t’u rishfaqur, duke iu shkruar sikur nuk ka ndodhur asgjë.
Mashkulli që iu bën komplimente të “pabesa”. Psh. “Dukeni shumë bukur me flokë të drejta”.
Djali që iu kërkon të mos përdorni masa mbrojtëse.
Djali që pret tw bëni vetëm ju marrëdhënie seksuale orale.
Mashkulli që nuk di se çfarë do.
Mashkulli qw nuk di tw planifikojw.
Mashkulli që bën sikur është në dashuri me ju, ndërsa një ditë më pas poston një fotografi në “Facebook” me një vajzë që është e qartë që frekuentohet me të.
Djali që nuk iu ka prezantuar asnjë prej shokëve të tij, ndërkohë që ka takuar të gjithë shoqërinë tuaj.
Mashkulli i cili nuk do të angazhohet kurrë në lidhje, gjë për të cilën ju jeni e vetëdijshme, por vazhdoni të frekuentoheni pasi ai është joshës dhe keni një jetë të mirë seksuale.
Djali që vetëm ju shkruan mesazhe dhe nuk ju telefonon asnjëherë.
Djali që duket se nuk ka para. Ju jeni e mirë, por jo aq e mirë.
Mashkulli, “Instagramit”. Qëllimi i tij është ndoshta të shkojë me shumë femra.
Djali që po shkon 34 për 35 vjeç, por nuk di të bashkojë dy gjëra dhe të angazhohet në një lidhje të veçantë me ty.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts