Kur në patatina gjen një dhëmb njeriuTeksa po përtypte patatinat me shije proshute derri dhe djathi kaçkavall, një grua nga teksasi dalloi diçka të fortë që s`ishte proshutë.

Ajo pa që ishte një dhëmb njeriu bashkë me rrënjën e tij.

E tmerruar, ajo e bëri publike këtë histori në një radio lokale në Huston, SHBA.

“Në fillim unë dhe vajza ime menduam se mund të ishte një nga dhëmbët e mi, por pasi i kontrollova një për një ato me gisht dhe asnjë prej tyre nuk mungonte, atëhere mendova se ky dhëmb ishte brenda në patatina”- pohoi ajo.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts