Konsumoni kivi me gjithë lëkurë, ja çfarë shëronJeni lodhur nga mjekimët e panumërta e të shtrenjta por që ende nuk po japin rezultat? Tani ka një zgjidhje më të shkurtër në kohë dhe tepër efikase për të larguar dhimbjet e  fundit të barkut që lajmërojnë për prezencën e kisteve.

Gjinekologët kanë deklaruar se konsumimi i kivit me gjithë lëkurë ju ndihmon në parandalimin e kisteve.

Është mirë që të konsumoni një kokërr esëll në mëngjes dhe një kokërr në darkë.

Konsumimi  i kivit ju bën mirë edhe për kolitin.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts