Ja shuma që NASA ofron për ata që rrinë 70 ditë shtrirëEksperimenti i fundit që po zhvillohet nga NASA ka për synim të shohë se si reagon trupi i njeriut nëqoftëse rri 70 ditë shtrirë në krevat.

Për 70 ditë shtrirë NASA është e gatshme të paguaj 18 000 dollarë dhe është duke rekrutuar persona të cilët janë të aftë të qëndrojnë për kaq kohë në shtrat, ku i lejohet të flasin të luajnë lojra apo të përdorin telefonat dhe komjuterat e tyre.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts