Ja pse të zgjohesh një orë para iu bën më të lumturTë zgjoheni një orë para në mëngjes, do t’iu bëj më të lumtur dhe sigurisht të ndiheni më mirë me vetveten. Studimet e ndryshme rendisin një sërë arsyesh, sepse të zgjohesh një orë para ju bën të ndiheni më mirë:

Në rast se zgjoheni më herët ju keni kohë të bëni ushtrime fizike, që janë të domosdoshme për të mbajtur trupin në formë.
Do të hani mëngjes, vakti më i rëndësishëm i ditës.
Do të keni më shumë kohë për veten tuaj, duke u përkëdhelur në dush apo edhe për të bërë 15 minuta joga.
Nëse një ditë më parë keni fjetur vonë, zgjimi më herët do t’iu ndihmojë të flini më shpejt në mbrëmje.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts