Ja pse një ditë me shoqen e ngushtë është super terapiMiqtë e mirë janë shumë të rëndësishëm në jetën tonë, janë si ato seancat e relaksit për të cilat kemi nevojë të gjithë. Por studime të ndryshme rendisin disa arsye sepse miqtë e mirë, janë më të mira se sa seancat terapeutike.

Miqtë e mirë të lexojnë mendjen dhe ti nuk ke nevojë të flasësh gjatë.
Nuk do të ketë kurrë minuta të qeta mes jush.
Miqtë e ngushtë mund të rikuperojnë ato ide që mjekët nuk munden.
Çdo gabim që ke bërë ti, miqtë e ngushtë e kanë bërë dyfish.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts