Ja pasojat që sjell konsumimi i tepërt i kafesëKafeja na mban zgjuar? Na ndihmon të jemi në formë? Mund të jetë e vërtetë, por nëse e konsumoni në sasi të mëdha mund t’ju sjellë probleme serioze shëndeti.

Sasia e madhe e kafeinës mund të çojë drejt intoksikimit, i cili bëhet shkaktar i disa pasojave në organizmin tonë si:

1- Shtim i rrahjeve të zemrës

2- Djegie të stomakut

3- Ankth dhe të dridhura

4- Dehidratim

5- Hipertension

6- Haluçinacione

7- Migrenë

8- Urinim të shpeshtë

9- Probleme me përqëndrmin

10- Koma
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts