Ja çfarë tregon gërma M në pëllëmbën e dorës, për fatin tuajPrej kohësh vijat e pëllëmbës së dorës kanë qenë të lidhura me fatin e njeriut dhe janë konsideruar parathënëse të tij.

Por tashmë edhe një studim ka treguar që vijat në formën e gërmes M në pëllëmbën e dorës e bëjnë një njeri më të veçantë.

Nëse vijat e dorës krijojnë gërmën “M”, kjo do të thotë se jeni sipërmarrës i suksesshëm, inuitiv dhe keni shpirt të mirë.

Po ashtu mendohet se njerëzit që kanë gërmën M në dorë, janë të sinqertë, ndërsa femrat me këtë shkronjë thuhet se kanë intuitë më të madhe se meshkujt.

Besohet se këtë shenjë në të kaluarën në dorë e kanë pasur shumë njerëz të njohur, mes të cilëve dhe liderë botëror dhe profetë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts