Ja cfare parandalon peshku te femrat..Instituti i Kërkimeve Menzis në Australi ka zbuluar se peshku dhe frutat e detit janë tepër të shëndetshëm për trupin e fëmrës, më shumë se sa për trupin e meshkujve.

Ata kanë zbuluar se vaji i peshkut i pasur me aminoacidet omega 3 në kombinim me hormonet seksuale të femrës ndikon si parandalim i depresionit.

“Tashmë ekzistojnë gjithnjë e më shumë fakte se mishi i peshkut ndikon pozitivisht në shëndetin mendor të femrës.” – thotë udhëheqësi i studimeve, dr. Richard Marsh.

Ai po ashtu shton se femrat preken dyfish më shumë nga depresioni në krahasim me meshkujt.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts