Bari më i mirë për kokteile ndodhet në…Ai quhet “Pelican Bar” dhe është një nga baret më të famshme të ishujve Karaibe. I ndërtuar me dru ai ndodhet në mes të detit dhe për të shkuar atje, duhet patjetër varkë.

Por kjo nuk i pengon pushuesit të marrin rrugën drejt tij dhe e dini pse?! Sepse në “Pelican Bar”, bëhen kokteilet më të mira në botë. Ato janë vetëm me bazë rumi dhe sipas pushuesve janë vërtet fantastike.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts