7 gjërat që njerëzit e pasur si thonë kurrë“The Indenpendet” ka botuar një studim për gjërat që njerëzit e pasur nuk i thonë asnjëherë. Ja cilat janë ato:

Si do mund ta përballoja këtë?! Çdo gjë është e mundur dhe e përballueshme për një njeri të pasur.

Punoj për para. Për njerëzit e pasur më e përdorur është shprehja “paratë për mua”.

Kujdes me investimet kur bëhet fjalë për paratë. Një njeri i pasur do të thoshte mëso të menaxhosh riskun.

Shtëpia ime është i vetmi aset që kam.

Studjo shumë në mënyrë që një kompani të të punësojë.

Nuk do të jem kurrë i pasur.

Paraja është fuqi.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts