5 gjërat për një mëngjes produktivMerruni me aktvitet fizik
Ata që stërviten në mëngjes kanë më shumë energji dhe pikëpamje pozitive gjatë ditës.
Pini ujë me limon para ushtrimeve
Të pirit ujë me limon sapo zgjohesh ngre nivelin tuaj të energjisë fizikisht dhe mendërisht.

I thoni “jo” telefonit dhe rrjeteve sociale nw mwngjes
E-mailet, mesazhet apo rrjetet sociali, ju bwjnw tw humbisni fokusin dhe tw shmangni nevojat njeriu ka në mëngjes.

 Hani mëngjes të bollshëm
Nëse hani mëngjes të bollshëm, mos kini frikë se do të bëheni obezë, sepse gjatë ditës do të ndiheni më të ngopur dhe nuk do keni nevojë për shumë ushqim.

Vendosni objektiva për ditën

Duke pasur objektiva konkrete do tw keni më shumë vetëbesim dhe do tw ndiheni më mirw. Kini parasysh që gjithnjë objektivat tuaj të jenë të arritshëm.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts