4 gjërat që nuk duhet të postoni në rrjetet socialeRrjetet sociale janë kthyer në domosdoshmëri, duke u bërë kështu pjesë e pandashme e jetës sonë.

Por çfarë nuk duhet të postoni kurrë në profilet tuaja?! Shohim bashkë…

Momente kur vriteni ose kur prisni duart. Kini parasysh askush s’do të shoh gjak në rrjetet sociale. Mund ti vij keq vetëm miqëve tuaj, ndërsa të tjerëve aspak, prandaj kujdes me këto foto.
Urimet e ditëlindjeve për personat që nuk kanë llogari në rrjetet sociale. P.sh një foto me gjyshen do ishte shumë e tepruar.
Statuset e gjata dhe te mërzitshme politike.
Foto aty për aty. P.sh menjëherë sapo një grua ka sjellë në jetë foshnjen e saj, familjarët kanë postuar një fotografi ku ajo shfaqet e shpërfytyruar. Padyshim që në rrjetet sociale ju doni të ndani momentet më të bukura të jetës, por gjithcka me kufi.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts