24 situata që ndodhin kur jeni i pirëJeni i karikuar për të dalë, po është ora 7pm dhe klubi nuk është ende i hapur
Kur mendoni që do të bini në sy dhe keni shpenzuar shumë kohë për tu veshur
Kur jeni duke përgatitur margaritat e para për miqtë tuaj dhe po e shijoni këtë moment
Ndiheni çuditshëm me këto lojëra
Kur margarita e parë ju bie në kokë dhe shikoni dyshe
Kur shokët e ju ndalojnë të dilni jashtë për shkak të situatës suaj
Kur ti shkon në bar dhe sheh ish të dashurën, por je aq keq sa nuk ke fuqi as ta përshëndesësh.
Por shokët insistojnë të bëheni i fortë dhe të hyni brenda
Ju duhet të shkoni shpesh në tualet
Në tualet do të gjeni dritën perfekte për të bërë një “selfie”
Doni që Dj të luajë këngën tënde të preferuar, por ata nuk pranojnë kërkesa
Sheh një vajzë të bukur duke kërcyer dhe fillon ta mendosh të ardhmen me të
Kënga jote po luhet më në fund, por ti nuk je në gjendje ta kërcesh
Barmeni refuzon t’ju shërbejë pasi keni pirë shumë dhe ju shkoni të freskoheni në tualet
Jeni duke marrë ajër teksa shkoni në shtëpi me taksi, kur në fakt do donit të villnit
Nuk mbani mend shtëpinë tuaj dhe kjo është një situatë e tmerrshme
Do të bësh një dush por kupton që s’je i aftë të bësh asgjë
Kur doni të ujisni lulet në tre të natës
Por kur ju bien vazot nga duart kuptoni që nuk keni fuqi të bëni asgjë
Kur hapni televizorin dhe shihni reklama përreth 30 minuta
Kur jeni gjysëm i përgjumur kujtoheni ti shkruani miqve që arritët mirë në shtëpi
Ditën tjetër ndiheni shumë rehat dhe nuk doni të prishni terezinë
Vendosni të dilni të merrni një pica, por rruga iu duket kaq e gjatë
Më pas iu duhet ta kaloni gjithë kohë në tualet, për tu ndjerë më i sigurt në rast se doni të freskoheni
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts