15 muaj pa alkool dhe kafe, ja çfarë i ndodh“Për 15 muaj nuk kam pirë asnjë gotë alkool apo kafe. Miqtë më kanë kërkuar t’u tregoj se çfarë ndodhi dhe kam vendosur ta shkruaj këtu dhe të tregoj se çfarë kam mësuar nga kjo eksperiencë”, kështu tregon për Huffington Post, Tobias Shcnider.

Së pari kam arritur të kursej 1 mijë dollarë çdo muaj.

Së dyti kam patur më pak thashetheme, sepse nuk jam bërë pjesë e grupimeve të njerëzve që pijnë dhe as ata nuk kanë më dëshirë të më ftojnë.

Së treti cilësia e gjumit tim është përmirësuar.

 

Së katërti, më pak kafe do të thotë më pak panik dhe më pak stres. Kafeja gjithmonë më bënte nervoz. Kuptova se të dilja për kafe nga një veprim social, u kthye në një gjest aktual të pirjes së kafes. Zëvendësojeni kafenë me diçka tjetër dhe mbajeni veprimin si gjest social.

PS: Para se dikush tjetër të më pyesë. Nuk pi cigare. Nuk pi bar dhe asnjë lloj droge. (Kam internetin dhe është mjaftueshëm si varësi).

I juaji sinqerisht,

Tobias
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts