13 familjet që komandojnë botënAta janë jo vetëm të pasur, të pushtetshëm, por kanë një emër shumë të mirë në shoqëri. Por këto familje të pasura komandojnë botën para dhe pas kuintave. Madje ata janë të specializuar të komandojnë dhe të drejtojnë më mirë në prapakuinta.

Fuqia e tyre është aq e madhe sa ata posedojnë llogari të mëdha bankare, qëndra tregtare si dhe kanë fuqi të mëdha edhe përsa i përket influencës në petrolifera.

Nga ana tjetër ata kanë influencë shumë të madhe edhe në institucionet më të rëndësishme si l’Uno apo edhe FMN. Më poshtë do të gjeni emrat e tyre:

ASTOR
BUNDY
COLLINS
DUPONT
FREEMAN
KENNEDY
LI
ONASSIS
ROCKFELLER
ROTHSCHILD
RUSSELL
VAN DUYN
MEROVINGI
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts