10 gabimet që bëni gjatë 10 minutave të para të punësMos u zgjoni me vonesë në këtë mënyrë po e sabotoni punën pa e nisur atë.
Mos përshëndetje e kolegëve. Në rast se jeni drejtues apo edhe thjesht kolegë me ata që ndani zyrën, mirë  është ta nisësh ditën me përshëndetje.
Të pish kafe. Nëse nuk duroni dot pa pirë kafe, atëherë merreni me vete dhe pijeni në zyrë.
Kur i përgjigjesh çdo emaili që vjen në postën tuaj elektronike.
Duke e filluar ditën pa një ide në kokë, është gjëja më e gabuar.
Kur e fillon punën nga detyrat më të lehta.
Energjia e tepërt, në disa raste nuk është në favorin tuaj. Mirë është mos të merreni me shumë punë njëkohësisht.
Ta fillosh ditën me energji negative.
Mbledhjet e mëngjesit sipas specialistëve janë humbje kohe.
Mos ndiqni rutinën, përpiquni që çdo ditë ta nisni ditën ndryshe.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts