Zbulohet një shpellë e re në VietnamVendet e reja dhe të eksploruara më parë janë gjithnjë interesante për tu komentuar. E tillë është edhe kjo shpellë në Vietnam, fotografitë e së cilës janë realizuar nga fotografi aventurier, Ryan Deboodt në 31 gusht. Ryan ka shkuar atje një muaj pasi banorët e zonës ta zbulonin këtë mrekulli natyrore.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts