Vazhdoni të buzëqeshni, do jetoni më gjatëThuhet shpesh se e qeshura të shton jetën dhe mesa duket studimet e shumta e vërtetojnë mësë miri këtë fakt. Sipas një studimi të fundit, i cili ka zgjatur 30 vjet dhe që është kryer nga Universiteti i Karolinës së Veriut,  ka dalë në përfundimin se njerëzit që qeshin pa fund jetojnë më gjatë.  Për këtë studim janë pyetur më shumë se 30 mijë adult.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts