Te kapesh semaforin jeshil. Ja cfare i ka ndodhur nje taksisti ne New York


Nëse rregullisht jeni në makinë, atëherë ju e dini se si një person mund të arrij 2 dritat jeshile të semaforit radhazi. 

Taksisti Noah Forrman në New York arriti të kap jo 2, por 236 dritat jeshile.

sistemi i tij për mashtrimin e sistemit të trafikut filloi në 2014, kur ai e pa një video të një shoferi i cili menaxhon për të kapur 55 dritat jeshile.

"Unë mendova se mund të kapërcej këtë shifër. Pas disa viteve të makinës, vini re se ka një model ", thotë ai.

Forman ngarje akuzat që nga 2005 dhe fitoi famë në vitin 2014, kur vënë video në "Youtube" si kalon 100 dritat jeshile në një rresht.

"Gjithçka që ju duhet është që të përpiqeni për të mbajtur me një ritëm të moderuar dhe  kështu që nuk ka nevojë për të ndaluar. Në kohë reale, dritat janë ndryshuar njëri pas tjetrit, "thotë ai.

Qëllimi i tij i ardhshëm është për të kapur 500 dritat e njëpasnjëshme jeshile, por jo të shpejtë dhe thekson rëndësinë për të respektuar ligjin.

"Edhe në qoftë se ju do të ndryshoni sistemin, çdo gjë zhvillohet dhe flukset," tha ai. 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts