SIPËRMARRËSI QË OFRON PUSHIM TË PA KUFUZUAR VJETOR DHE PËRQINDNDJE NGA BUXHETI VJETORKompania pë video lojra në të punësuarve të Zelandës së Re në mbarë botën ofron pushim të pakufizuar të paguar, një pjesë nga të ardhurat e kompanisë dhe orar të plotë fleksibil të punës, shkruan "The Guardian".

Dean Hall, pronar i studios për zhvillimin e video lojrave "Rocketwerkz" kompania e tij gjindet në Dunedin në Zelandën e Re, vendi ku patundshmëritë janë të lira dhe kompanitë fillestare janë pjesë e identitetit të qytetit.

Atmosfera përfshin pushim të pakufizuar të paguar dhe një pjesë të të ardhurave të kompanisë. Pas gazetave lokale publikohet informacioni në lidhje me kompaninë e tij nga ai vetë në "Facebook" dhe çdo ditë merr 300 aplikime për punë.

Këto metoda interesante në kompani ka filluar të zbatojë një vit më parë, të tilla si lufta kundër stresit në industrinë e njohur për ditët e gjata dhe të fuqishme të punës, të punësuarit mund të pushojnë në shoqërinë e maceve, ndërsa çdo të premte pasdite do të mbajë sport apo për të luajtur lojëra të tjera.

Hal një veprim të tillë ka vendosur, sepse ai beson se punonjësit mund të bëjnë një kontribut më të madh për kompaninë kur jeta private e tyre nuk ka probleme të mëdha.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts