Paguaj sa të kesh..Në Liverpool gjendet tashmë një bar kafe, në të cilin klientët mund të paguajnë aq të holla sa kanë me vete. Pas kësaj iniciative qëndrojnë dy 23 vjeçare, Gabby Holmes dhe Natalie Crean, të cilat kanë sjellë të parat risinë e këtij mini bari të vogël në këtë qytet britanik. Ideja e tyre është që. klientëve tu serviren gjëra sa më të thjeshta, të lehta dhe shumë të shëndetshme njëlloj si ushqimet që ne konsumojmë në shtëpinë tonë.

Kjo kafe sociale sipas vajzave është krijuar me idenë që njerëzit që do të vijnë aty të miqësohen më shumë me njëri-tjetrin. Për to nuk kanë rëndësi aspak çmimet, sepse sipas tyre ka shumë njerëz në botë që vdesin nga uria dhe shumë të tjerë që e shpërdorojnë ushqimin.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts