Njihuni me delen më leshatore në botëNjë dele super leshatore por në të njëjtën kohë edhe shumë absurde, ka pësuar një “makeover” dhe ka thyer rekorde botërore në këtë proçes . Ka qenë Ian Elkins  ai që e ka qethur delen dhe ka përftuar prej saj, plot 40.45 kg lesh. Kafsha nuk mund të ecte dhe të shikonte për shkak të masës së leshit që i binte në fytyrë dhe u gjet në rrugë nga një këmbësore në afërsi të Canberra-s.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts