Një orë gjumë në drekë përmirëson...Nëse nuk jeni në punë ose në zyrë gjatë orarit të drekës, do ishte mirë të merrnit një sy gjumë. Sipas një studimi të fundit, një orë e gjysëm gjumë gjatë këtij orari, përmirëson kujtesën dhe ju shplodh. Specialistët thonë se, gjatë gjumit truri shplodhet dhe sjellë edhe njëherë në memorie të gjitha ngjarjet që ju kanë ndodhur.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts