Nisin problemet me dëborën. Izolohen 300 familje në DukagjinRreth 300 familje janë izoluar në Dukagjin nga dëbora. Dy rrugët që lidhin Shkodrën me Dukagjinin janë bllokuar. Në aksin Qafë Thore-Theth ka rreth 60 cm dëborë dhe nuk mund të kalohet as me mjete me zinxhir dhe as në këmbë. Po ashtu në aksin Breg Lumi-Mali Shoshit ka rreth 40 cm dëbore dhe rruga është bllokuar.

Banorët, prej 5 ditësh, janë pa energji elektrike për shkak se është bllokuar kanali që furnizon me ujë hidrocentralin e fshatit. Deri tani asnjë mjet nuk është dërguar në asnjërën prej rrugëve të Dukagjinit dhe banorët nuk dihet sa kohë do të qëndrojnë të izoluar./L.P./Dritare.net
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts