MICROSOFT NDËRTON NJË LAGJE PËR TË PUNËSUARIT E VET


Microsoft ka njoftuar një projekt të madh për rinovimin e kampusit të tij në qytetin e Redmond në shtetin e Uashingtonit, i cili do të ndërtohet për shtatë vitet e ardhshme. Kampusi aktual u hap në vitin 1986 dhe me kalimin e kohës është rritur në 125 ndërtesa të ndara, të cilat janë të vendosura në 740,000 kilometra katrorë. Kampusi aktualisht punëson 30-40,000 punonjës të Microsoft. Me qytetin e ri miniaturë siç është quajtur nga Microsoft, tendenca është që të krijojë një "atmosferë pune më joformale dhe të relaksuar".

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts