Lëkurë e shëndetshme… provoni banjon me birrëBanjot dhe birra sikur nuk shkojnë mirë më njëra-tjetrën, por çekët nuk mendojnë kështu. Në një prej hoteleve më të njohura të Çekisë, klientët mund të provojnë edhe banjot më birra. Birra hap poret e lëkurës dhe e ushqen atë me vitaminën B. Në të është e këshillueshme të qëndrosh 20 minuta dhe pas saj lëkura juaj do të jetë shumë e butë. Gjatë kohës së relaksit ju mund të shijoni me kënaqësi edhe një birrë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts