Kjo po që është mësuese biologjieLëndët shkencore që të bëhen sa më të kuptueshme për nxënësit, duhet që të shoqërohen patjetër me praktikë përveçse me teori. Këtë ka zgjedhur të bëj edhe kjo mësuese biologjie në Hollandë. Në vend që ti çoj nxënësit në një laborator biologjie, ajo ka vendosur tua tregoj atyre organet e trupit dhe skeletin tonë, nëpërmjet kostumeve që ka veshur në trupin e saj. Kështu ata do ta kuptojnë me mirë mësimin… kjo gjithnjë nëse e kanë vëmendjen tek fjalët e zyshës dhe jo tek format e saj trupore.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts