Kinemaja 4 milion dollarëshe do të ndërtohet në…Ajo nuk do të jetë një kinema e zakonshme, por një super investim që do ti lë të gjithë me gojë hapur. Kjo kinema gjigande do të ndërtohet në Brazil dhe do të ketë një ekran që nuk e keni parë asnjëherë. Përmes ti artdashësit do të përjetojnë emocionet reale të filmit, sepse do t’iu duket sikur do të notojnë një oqean, apo sikur do të jenë në një pyll gjigand. Ekrani që po ndërtohet padyshim që është 3D.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts