Këto janë dy shenjat më gjaknxehta të horoskopitUjori: Ujori është një shenjë shumë e nxituar që dëgjon vetëm veten dhe shpërfill gjithmonë idetë e të tjerëve për punë, pushime e udhëtime. Njerëzit me këtë shenjë nuk qëndrojnë në të njëjtin vend, janë shumë të lëvizshëm. Gjithmonë bëjnë qejf apo tallen me gjërat që mendojnë të tjerët. Si përfundim, Ujorët nuk bëjnë asgjë tjetër përveç asaj që kanë të ngulitur në mendjen e tyre dhe shpesh veprojnë me impulsivitet të papritur.Këshilla për të jetuar me një Ujor: Këta persona duhet të meditojnë dhe të udhëtojnë që të sfidojnë energjitë e tyre. Jepuni atyre shumë hapësirë.

Dashi: Ai është një shenjë që shpesh vepron pa menduar dhe njerëzit me këtë shenjë janë të padurueshëm, veprojnë pa pritur edhe nëse bëhet fjalë për rreziqe të mëdha.Këshilla për të jetuar me një person të kësaj shenje: Për t’i shpëtuar çdo presioni, njerëzit me këtë shenjë duhet të ecin ose të merren me sport. Nëse dilni ose punoni me një “Dash”, propozojini atyre disa aktivitete sportive që do t’u lejojnë atyre të heqin mendjen dhe t’i kthejnë gjërat në normalitet.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts