Këta janë filmat më të klikuar të 2017Fundi i vitit sjell edhe statistikat në fusha të ndryshme, se si ka kaluar 2017-ta dhe sa efikase ka qenë. “Google” liston gjithnjë preferencat e njerëzve për interesat e tyre në motorin e kërkimit.

Këtë vit nuk mungoi as klasifikimi për titujt e filmave më të kërkuar në internet për vitin 2017. Kryesimi mbahet nga horrori “IT”, përshtatja kinematografike e librit të Stephen King.

Ja lista e filmave më të kërkuar:

1 – IT2 – WONDER WOMAN3 – BEAUTY AND THE BEAST4 – LOGAN

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts