Jeta reale e rrjeteve socialeNë rrjetet sociale kemi tendencën për të nxjerrë në pah momentet tona më të bukura dhe aspak jetën reale dhe hallet apo shqetësimet që mbushin ccdo ditë e më shumë jetën tonë. Një kompani indiane me bazë në Singaporë, ka vendosur të tregojë pikërisht jetën reale të cdo personi, duke i postuar këto foto në InstagramShare:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts