Ja si të ofendon një shef kur je femërNjë firmë ligjore në Britani ka publikuar disa shënime ofenduese, që shefat e kompanive iu thonë kryesisht vajzave ose grave. Publikimi i tyre është bërë më qëllim për të treguar se në një mjedis pune ku nuk ka harmoni, padyshim që nuk do të ketë produktivitet, por do të gjeni një ambient aspak të rehatshëm për të punuar.

Është shtatzënë sepse nuk do të bëj karrierë!

Ha sallatën tënde dhe mbylle gojën!

Ti s’mund të kontribosh, je vetëm 20 vjeç!

Ajo është këtu sepse është e pasur dhe sepse njeh dikë!
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts