Gjyshin më “fashionist” në botë e gjeni në...Njihuni me Günther Anton Krabbenhöft, ai jeton në Berlin dhe është një nga të moshuarit me stilin më fantastik që keni parë ndonjëherë. Shumë revista dhe blogger të ndryshëm në Gjermani e kanë bërë pjesë të projekteve të tyre, pasi ai ka shumë stil dhe klas në veshjet e tij. Krabbenhöft thotë se ky stil në veshjet e tij vjen sepse ai vishet pa e vrarë mendjen, madje injekton edhe shumë dashuri në veshjet e tij.

“ Unë vishem kështu edhe kur shkoj në punë, edhe kur stërvitem. Dua ta shoh veten gjithnjë me shumë gëzim”, është shprehur Günther Anton Krabbenhöft.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts