Cilet jane objektet më të pista në avione?Nëse mendoni se tualeti është vendi me më shumë mikrobe në një avion, gaboheni. Sipas një studimi të fundit del se sipërfaqet më të pista në një avion janë tavolinat ku shpërbehet ushqim, rripi i sigurimit, butonat e ajrimit, etj. Sipas Travelmath avioni dhe aeroportet janë vende shumë të ndotura, prandaj duhet të bëni shumë kujdes dhe pasi të mbërrini në shtëpi të lani menjëherë duart.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts