CFARE DUHET TË DINI PËR ZONJËN E PARË TË SHBA?1. Melania Trump ka lindur në Slloveni dhe si Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara që ka lindur në shtet komuniste.Atëher Sllovenia ishte pjesë e Jugosllavisë dhe u bë e pavarur pas rënies në vitin 1991.

2. Ajo është gruaja e dytë e presidentit amerikan që ka lindur jashtë shtetit. E para është Louise Adams, gruaja e John Quincy Adams, e lindur në Londër.

3. Melania flet shumë gjuhë. Rrjedhshëm flet Serbo-Croatian, Anglishten, Italisht, Sllovenisht, Frëngjisht dhe Gjermanisht.

4. Është gruaja e tretë e Donald Trump nga Ivana Trump dhe Marla maples. Kjo mund të tingëllojë e çuditshme që ata kanë diferencë nga 24 vjet, duke e bërë vetëm 7 vjet më e vjetër se djali i tij i madh.

5. Melania ka pasur një karrierë të suksesshme të modelimit, e cila filloi në moshë të re - 16 vjet. Së pari ajo ka punuar në vendin e tij, Itali, dhe më pas u transferua në Shtetet e Bashkuara. Ajo u ka shfaqur në revistë mbulon të ndryshme të revistave si Vogue, GQ, Vanity Fair dhe të tjerë. Megjithatë, ajo ka arritur shumë para se të martohet Trump.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts