Balerina shume kilogramshe..Nuk ka vetëm balerina 40 kg, por ka edhe nga ato që e kalojnë 100 kilogramshin. Një prej tyre është edhe Whitney Thore, e cila dashuron kërcimin dhe aspak dobësimin. Videot e saj në You Tube, kanë marrë më shumë se 8 milion klikime, pasi njerëzit janë shumë kurioz të shohin se si duket në palestër një vajzë  e shëndoshë. “Unë nuk dua të dobësohem, sepse s’më pëlqen fare të jem kockë e lëkurë. Dua vetëm të humbas disa kilogramë, përsa i përket disa problemeve shëndetësore që kam”, ka thënë Tore për Daily Mail.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts