30 thënie motivuese, për atëherë kur ju nevojitet motivimi, më shumë se kurrëJa disa këshilla të urta, që t’ju motivojnë atëherë kur keni më shumë nevojë:

Çfarëdo lloj gjëje që mendja e njeriut mund ta konceptojë dhe besojë, ajo mund edhe ta arrijë.

Napoleon Hill

E vetmja mënyrë për të bërë punë të mëdha është që ta doni atë që bëni

Steve Jobs

Nëse ju ofrohet një vend në një raketë kozmike, mos pyesni se çfarë vendi! Thjeshtë hipni.

Sheryl Sandberg

Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën

Harriet Tubman

Sfidat janë ato që e bëjnë jetën interesante, dhe tejkalimi i tyre është ajo që e bën jetën më kuptimplotë

Joshua J. Marine

Shumë prej nesh nuk jemi duke jetuar ëndrrat tona, sepse jemi duke jetuar frikërat tona

Les Brown

Përpiquni jo që të jeni një sukses, por që të jeni një vlerë

Albert Einstein

Mënyra më e zakonshme që njerëzit heqin dorë nga fuqia e tyre, është duke menduar që nuk e kanë atë.

Alice Walker

Nëse diçka është mjaftueshëm e rëndësishme, edhe nëse shanset janë kundër jush, duhet eqë gjithësesi ta bëni atë

Elon Musk

Disa gjëra jua kap syri, por ndiqni vetëm ato që jua kap zemra.

Proverbë Indiane

Unë kurrë nuk e kam ëndërruar suksesit. Kam punuar për të

Estee Lauder

Kur një derë e lumturisë mbyllet, një tjetër hapet, por shpesh herë, ne shikojmë aq gjatë nga dera që po mbyllet, saqë nuk e shohim atë që është hapur tashmë para nesh.

Helen Keller

Unë vetëm nuk mund ta ndryshoj botën, por unë mund të hedh një gur në ujë, për të krijuar shumë valë.

Nënë Tereza

Njerëzit që thonë se dicka nuk mund të bëhet, nuk duhet të ndërpresin ata që po e bëjnë atë

George Bernard Shaw

Nëse e keni mendjen tek ato që keni në jetë, do të keni gjithmonë më shumë. Nëse e keni mendjen tek ato që nuk keni në jetë, do të keni gjithmonë pak

Oprah Winfrey

Besoj se mundesh, dhe do të kesh bërë gjysmën e rrugës

Theodore Roosevelt

Gjëja më e vështirë është vendimi për të vepruar, pjesa tjetër është thjesht këmbëngulje

Amelia Earhart

Mos harroni se mos arritja e asaj që dëshironi, ndonjëherë është një goditje e mrekullueshme e fatit.

Dalai Lama

Sa e mrekullueshme është që njerëzve nuk u duhet të presin as edhe moment të vetëm, para se të fillojnë të përmirësojnë botën

Anne Frank

Personi i vetëm që jeni të destinuar të bëheni, është personi që ju vetë vendosni të bëheni.

Ralph Waldo Emerson

Ajo që ne arrijmë së brendshmi, do të ndryshojë realitetin e jashtëm

Plutarku

Unë nuk mund të ndryshoj drejtimin e erës, por mund të rregulloj velat e anijes time, për të arritur gjithmonë në destinacionin tim

Jimmy Dean

Ndrysho mendimet e tua dhe do të ndryshosh botën tënde

Norman Vincent Peale

Tetëdhjetë për qind e suksesit është të dukesh

Woody Allen

Ose ti e komandon ditën tënde, ose dita jote të komandon ty

Jim Rohn

Hakmarrja më e mirë është suksesi i madh

Frank Sinatra

Mënyra se si të fillosh është që të lësh llafet dhe t’ia nisësh punës.

Walt Disney

Kam mësuar se njerëzit do të harrojnë atë që u thoni, njerëzit do të harrojnë atë që u keni bërë, por njerëzit nuk do të harrojnë kurrë se si i keni bërë të ndjehen

Maya Angelou

Çdo grevë sjell më afër afat të ardhshëm në shtëpi. –Babe Ruth

Një person që nuk ka gabuar asnjëherë, nuk ka provuar asnjëherë një gjë të re

Albert Einstein

Çdo gjë ka bukuri, por jo të gjithë mund ta shohin

Konfuci

Ne nuk mund të ndihmojë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojmë dikë

Ronald Reagan

Asgjë nuk do të funksionojë nëse nuk e bëni

Maya Angelou

Jeta është 10 për qind çfarë ndodh me mua dhe 90 për qind si unë reagoj ndaj saj
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts