3 karakteristikat e të lindurve në nëntor për të cilat nuk keni dëgjuar kurrë më parëBesojeni ose jo, por fati juaj është i shkruar në yje dhe muaji në të cilin keni lindur mund të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj. Ja disa fakte magjepsëse dhe të çuditshme të lindurve në muajin nëntor.

1-Të lindurit meshkuj kanë më shumë gjasa të jenë mëngjerashë: Sipas një studimi të botuar në revistën Cortex, meshkujt e lindur në nëntor, dhjetor dhe janar kanë më shumë gjasa të jenë mëngjerashë se njerëzit e lindur në muajt e tjerë. Shkencëtarët nuk e dinë se pse kjo është, por dyshohet se ka të bëjë me ekspozimin e hershëm të grave shtatzëna në diell, rritjen e niveleve të testosteronit etj.

2-Kanë më shumë gjasa të jenë sportistë: Një studim i Universitetit Essex zbuloi se fëmijët e lindur në tetor dhe nëntor ishin më të fortë se të lindurit e muajve të tjerë. Kjo i bën ato më të pritur për t’u marrë me sporte.

3-Kanë më pak gjasa të vuajnë nga problemet e zemrës ose kanceri i mushkërive, megjithatë këto persona kanë më shumë rrezik të vuajnë nga sëmundjet në rrugët e frymëmarrjes.

© SYRI.net
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts